Sorteer op

Brievenbuspakket

Brievenbuspakket - Give a Gift Box
Wil je graag iemand verrassen met een mooi cadeau van Eigenzinnig papier? Een jarige feliciteren, sterkte wensen of zomaar? Bij Eigenzinnig papier kun je kiezen uit diverse pakketten. Geef een mooi cadeau!

In alle brievenbuspakjes zitten artikelen van Eigenzinnig papier - basic, naturel stationery met een tikkeltje glamour. Een prachtig cadeau die door de brievenbus past. Aan wie geef jij een cadeau?

Wil je meerdere pakketten bestellen of heb je een vraag? Stuur ons dan een mailtje info@eigenzinnigpapier.nl. 

Het allerleukste is om zelf een brievenbuspakje samen te stellen, want dat kan natuurlijk ook. Op die manier kun je een persoonlijk geschenk geven, helemaal afgestemd op jouw vriendin, collega of klant. Voor wie je ook je pakket samenstelt wij helpen je hier graag bij, want wij weten wat de laatste trends zijn en we hebben een hoofd vol creatieve ideeën en praktische tips. Dus jij en wij, dat is een goede combinatie, toch?

Alle Eigenzinnige producten zijn speciaal voor jou ontworpen en matchen bij je werkplek, je interieur en zijn gemaakt van natural papier. Geef jezelf of een ander een mooi geluksmoment.

Eigenzinnig papier – basic, naturel stationery met een tikkeltje glamour

    Volg ons op social voor meer inspiratie     

© 2021 - 2024 Eigenzinnig papier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel