Sorteer op

Weekkalender 2024 'Happy New Week'
De weekkalender 2024 'Happy New Week' geeft in één oogopslag een overzicht voor de hele week. En is een handige kwaliteits planner voor het hele gezin. Zo vergeet je nooit meer een afspraak. Deze weekkalender heeft weeknummers, feestdagen en extra ruimte voor notities. Voorin de unieke weekkalender zit een jaaroverzicht. Want we weten allemaal dat je het hartstikke druk hebt. Het formaat is A4. Ook zo zin om te gaan plannen? 
Weekkalender als duurzaam cadeau!
Geef een weekkalender cadeau aan je vriendin of je moeder. Een duurzaam cadeau met een eigentijde uitstraling.

Personaliseren
Valt er echt wat te vieren, dan kun je de weekkalender zelfs laten personaliseren. Hoe leuk is dat? Geef je wensen door via: info@eigenzinnigpapier.nl. En jij hebt een tof eigen persoonlijk cadeau voor een verjaardag, een jubileum, een afscheid van een collega…noem maar op. Natuurlijk pakken wij je cadeau eigenzinnig in. 

  

 

 

 

 

 

 

Waarom een weekkalender?
Een weekkalender is een handige kwaliteitsplanner voor het hele gezin. Zo vergeet je nooit meer een afspraak. Met weeknummers, feestdagen en extra ruimte voor notities. Voorin de unieke weekkalender zit een jaaroverzicht.

Wat is een weekkalender?
Een weekkalender geeft in één oogopslag een overzicht van de hele week. Dit geeft structuur in je week, dat is efficiënt en het geeft rust. Het is niet alleen erg praktisch, deze weekkalender staat ook prachtig in je interieur. Deze kalender oogt erg rustig door het kleurgebruik en de fijne typografie. Het formaat is A4 en zit met een wire-o, ringband aan elkaar, daardoor kun je de weken makkelijk omslaan. Je kan de weekkalender makkelijk ophangen met het ophanghaakje.

Natuurlijk duurzaam papier!
De look van de kalender is basic, stijlvol. Het papiergebruik is met zorg uitgezocht. Het omslag is voorzien van een mooie grafische print die je terugziet op andere artikelen van Eigenzinning papier. De voor- en achterkant van de weekkalender is gedrukt op kraft, 100% gerecycled papier. Dit geeft een hele mooie natuurlijke uitstraling. Het binnenwerk van deze weekkalender is gedrukt op Biotop papier. Biotop papier is chloorvrij gebleekt papier waardoor het een gebroken witte papierkleur heeft, een rustige makkelijk te schrijven papiersoort.

Wat zijn de voordelen van een kalender?
Een druk bestaan zowel thuis al op het werk? Talloze afspraken die je absoluut niet mag vergeten. Kortom, het is ontzettend handig als je een weekkalender hebt hangen waarin je alles netjes kunt noteren zodat ze niet worden vergeten.

Hoe gebruik je een weekkalender?
Een weekkalender is ideaal voor thuis, maar zeker ook voor op het kantoor. Hoe gebruik je een weekkalender? Per week vul je in welke activiteiten je hebt. Vooruitplannen is natuurlijk nog veel beter. Activiteiten van je kinderen, verjaardagen, uitjes van je werk of vriendinnen je sport dag, ze staan allemaal overzichtelijk in de weekkalender. Een bezoekje aan de kapper of tandarts zet je er natuurlijk ook in. En niet te vergeten je lunchafspraak of een bijeenkomst. Zo weet iedereen waar hij of zij is. Ideaal toch?

Heel overzichtelijk?
Jazeker, in één oogopslag zie je alle activiteiten van die week. En er is voldoende schrijfruimte voor elke dag. Mocht je nog wat extra’s willen noteren, dan maak je gebruik van de extra notities. Deze weekkalender is ontworpen door Eigenzinnig papier.

Alle Eigenzinnige producten zijn speciaal voor jou ontworpen en matchen bij je werkplek, je interieur en zijn gemaakt van natural papier met een tikkeltje glamour. Geef jezelf of een ander een mooi geluksmoment.

Eigenzinnig papier – basic, naturel stationery met een tikkeltje glamour

    Volg ons op social voor meer inspiratie     

© 2021 - 2023 Eigenzinnig papier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel