Sorteer op

Verjaardagskalender

Vergeet nooit meer een verjaardag
Strooi confetti! Een basic verjaardagskalender met elke maand een unieke quote. Zie gemakkelijk in één oogopslag wie er jarig zijn in de maand. Leuk want geen verjaardag mag worden vergeten. Handig in te vullen en gemakkelijk op te hangen met het ophanghaakje. De voorkant is voorzien van een mooie grafische print die je terug ziet op andere artikelen van Eigenzinning papier. 

Geef een kalender cadeau!
Houdt jouw vriendin of je moeder ook van deze eigenzinnige basic naturel uitstraling? Geef haar dan een kalender cadeau. Bestel hem nu!

Verjaardagskalender
Elke keer dat je naar je verjaardagskalender kijkt, word je begroet met een leuke quote. Dat is precies wat een verjaardagskalender 'Strooi Confetti' te bieden heeft! Deze unieke kalender is meer dan alleen een praktisch hulpmiddel om verjaardagen bij te houden, het is een feest op zich. Hier zijn een paar redenen waarom een verjaardagskalender 'Strooi Confetti' een must-have is voor iedereen die van vrolijkheid houdt:

  • Vier elke dag: Met de verjaardagskalender 'Strooi Confetti' krijg je elke dag een reden om te vieren. Elke maand heeft een eigen quote. Het is alsof je elke dag een klein feestje viert, zelfs als het niet jouw verjaardag is. Het geeft een positieve boost aan je dag en herinnert je eraan om van elk moment te genieten.
  • Creëer een feestelijke sfeer: De verjaardagskalender 'Strooi Confetti' is niet alleen een kalender, maar ook een decoratief item dat een vrolijke sfeer toevoegt aan elke ruimte. Hang het op in de keuken, woonkamer of kantoor en het zal een glimlach op het gezicht van iedereen toveren.
  • Personaliseer je kalender: Er is genoeg ruimte voor personalisatie. Schrijf namen, speciale data of inspirerende quotes naast de verjaardagen om het nog persoonlijker te maken.
  • Vergeet nooit meer een verjaardag: Een van de belangrijkste functies van een verjaardagskalender is het bijhouden van belangrijke datums. Met de verjaardagskalender 'Strooi Confetti' kun je er zeker van zijn dat je nooit meer een verjaardag mist.
  • Spread the joy: Een verjaardagskalender 'Strooi Confetti' is niet alleen voor persoonlijk gebruik, het is ook een geweldig cadeau-idee. Breng vreugde in het leven van je vrienden, familieleden of collega's door ze een kalender vol confetti te geven. Het is een geschenk dat het hele jaar door plezier en positiviteit zal brengen.

De geschiedenis
De geschiedenis van de verjaardagskalender gaat terug tot het begin van de 20e eeuw. Het concept ontstond als een praktische manier om de verjaardagen van familie en vrienden bij te houden. In die tijd was het niet gebruikelijk om verjaardagen te onthouden of te vieren zoals we dat nu doen.

Oorsprong
De oorsprong van de verjaardagskalender ligt voornamelijk in Nederland, waar het al snel populair werd. De kalender bestond uit een lijst met namen en verjaardagen die opgehangen kon worden, meestal in de keuken of het woonhuis, zodat iedereen ze kon zien. Op deze manier kon men gemakkelijk verjaardagen onthouden en felicitaties sturen.
Na verloop van tijd begonnen verjaardagskalenders ook te verschijnen in gedrukte vorm, vaak met illustraties of foto's van bloemen, landschappen of andere afbeeldingen die passen bij het seizoen van de betreffende maand. Deze gedrukte kalenders werden steeds meer gebruikt als decoratieve items in huis. Met de komst van moderne technologieën en digitale agenda's zijn de traditionele verjaardagskalenders wat naar de achtergrond verschoven. Toch blijft de charme van een fysieke verjaardagskalender bestaan. Veel mensen genieten nog steeds van het ophangen van een kalender aan de muur en het markeren van belangrijke datums met pen of potlood.

Kortom, de verjaardagskalender heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot het begin van de 20e eeuw. Het is een praktisch en decoratief item dat ons helpt om belangrijke datums te onthouden en vreugde te verspreiden tijdens speciale gelegenheden.

Alle Eigenzinnige producten zijn speciaal voor jou ontworpen en matchen bij je werkplek, je interieur en zijn gemaakt van natural papier met een tikkeltje glamour. Geef jezelf of een ander een mooi geluksmoment.

Eigenzinnig papier – basic, naturel stationery met een tikkeltje glamour

    Volg ons op social voor meer inspiratie     

© 2021 - 2024 Eigenzinnig papier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel