Sorteer op

Vergeet nooit meer een verjaardag
Strooi confetti! Een basic verjaardagskalender met elke maand een unieke quote. Zie gemakkelijk in één oogopslag wie er jarig zijn in de maand. Leuk want geen verjaardag mag worden vergeten. Handig in te vullen en gemakkelijk op te hangen met het ophanghaakje. De voorkant is voorzien van een mooie grafische print die je terug ziet op andere artikelen van Eigenzinning papier. Wil je deze waanzinnige basic eigenzinnige verjaardagskalender aan iemand cadeau geven? Bestel nu!

Geef een kalender cadeau!
Houdt jouw vriendin of je moeder ook van deze eigenzinnige basic naturel uitstraling? Geef haar dan een kalender cadeau.

Personaliseren
Valt er echt wat te vieren en wil je graag de kalender personaliseren dan kan dat natuurlijk ook. Dan heb jij een tof persoonlijk cadeau voor een verjaardag, jubileum, afscheid van een collega…noem maar op. Geef je wensen door via: info@eigenzinnigpapier.nl. Natuurlijk pakken wij je cadeau eigenzinnig in. 

Alle Eigenzinnige producten zijn speciaal voor jou ontworpen en matchen bij je werkplek, je interieur en zijn gemaakt van natural papier met een tikkeltje glamour. Geef jezelf of een ander een mooi geluksmoment.

Eigenzinnig papier – basic, naturel stationery met een tikkeltje glamour

 

 
 

 

 

 


    Volg ons op social voor meer inspiratie     

© 2021 - 2023 Eigenzinnig papier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel