Waarom een weekkalender?

Waarom een weekkalender?
Een weekkalender is een handige kwaliteitsplanner voor het hele gezin. Zo vergeet je nooit meer een afspraak. Met weeknummers, feestdagen en extra ruimte voor notities. Voorin de unieke weekkalender zit een jaaroverzicht.Wat is een weekkalender?
Een weekkalender geeft in één oogopslag een overzicht van de hele week. Dit geeft structuur in je week, dat is efficiënt en het geeft rust. Het is niet alleen erg praktisch, deze weekkalender staat ook prachtig in je interieur. Deze kalender oogt erg rustig door het kleurgebruik en de fijne typografie. Het formaat is A4 en zit met een wire-o, ringband aan elkaar, daardoor kun je de weken makkelijk omslaan. Je kan de weekkalender makkelijk ophangen met het ophanghaakje.

Natuurlijk duurzaam papier!
De look van de kalender is basic, stijlvol. Het papiergebruik is met zorg uitgezocht. Het omslag is voorzien van een mooie grafische print die je terugziet op andere artikelen van Eigenzinning papier. De voor- en achterkant van de weekkalender is gedrukt op kraft, 100% gerecycled papier. Dit geeft een hele mooie natuurlijke uitstraling. Het binnenwerk van deze weekkalender is gedrukt op Biotop papier. Biotop papier is chloorvrij gebleekt papier waardoor het een gebroken witte papierkleur heeft, een rustige makkelijk te schrijven papiersoort.

Wat zijn de voordelen?
Een druk bestaan zowel thuis al op het werk? Talloze afspraken die je absoluut niet mag vergeten. Kortom, het is ontzettend handig als je een weekkalender hebt hangen waarin je alles netjes kunt noteren zodat ze niet worden vergeten.

Hoe gebruik je een weekkalender?
Een weekkalender is ideaal voor thuis, maar zeker ook voor op het kantoor. Hoe gebruik je een weekkalender? Per week vul je in welke activiteiten je hebt. Vooruitplannen is natuurlijk nog veel beter. Activiteiten van je kinderen, verjaardagen, uitjes van je werk of vriendinnen je sport dag, ze staan allemaal overzichtelijk in de weekkalender. Een bezoekje aan de kapper of tandarts zet je er natuurlijk ook in. En niet te vergeten je lunchafspraak of een bijeenkomst. Zo weet iedereen waar hij of zij is. Ideaal toch?

Heel overzichtelijk?
Jazeker, in één oogopslag zie je alle activiteiten van die week. En er is voldoende schrijfruimte voor elke dag. Mocht je nog wat extra’s willen noteren, dan maak je gebruik van de extra notities. Deze weekkalender is ontworpen door Eigenzinnig papier.

 

 

© 2021 - 2024 Eigenzinnig papier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel