Sorteer op

Journal - notebook

Schrijf het op
Is een journal - notebook voor jou een planner, dagboek, agenda, to-do list en een schetsboek in één? Verplaats je gedachten op papier en creëer je eigen werkgeluk. Met als gevolg een opgeruimd hoofd, dit geeft structuur en dus rust.

Mindful
Door to-do’s en gedachten op te schrijven, maak je je hoofd leeg. Met deze basic natural journal - notebook geef je gedachtes een plek en kan je je beter focussen op andere dingen. Heel mindful dus! Krijg je ook al zin om hiermee aan de slag te gaan?

Musthaves voor op je werkplek
Vul jij je papieren collectie graag aan? Kijk dan ook eens bij deze prachtige notitieblok 'To do List' met banderol. Handig om een notitie achter te laten. Basic, naturel van Eigenzinnig papier.

Cadeau geven een mooi gebaar
Houdt jouw vriendin ook van deze eigenzinnige basic naturel uitstraling? Deze journal - notebooks met een binnenwerk van dots of lijntjes zijn gedrukt op biotop papier en zijn erg mooi om op je werkplek te laten liggen. Superhandig! Aan wie geef jij een tof cadeau?

Personaliseren kan ook!
Wil je een speciaal iemand verrassen? Geef dan een gepersonaliseerde journal met een naam op de cover of op de banderol. Maar ook in het binnenwerk kun je iets laten drukken. Kortom, er zijn mogelijkheden genoeg. Mail naar info@eigenzinnigpapier.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Alle Eigenzinnige producten zijn speciaal voor jou ontworpen en matchen bij je werkplek, je interieur en zijn gemaakt van natural papier met een tikkeltje glamour. Geef jezelf of een ander een mooi geluksmoment.

Eigenzinnig papier – basic, naturel stationery met een tikkeltje glamour


    Volg ons op social voor meer inspiratie     

© 2021 - 2024 Eigenzinnig papier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel