Sorteer op

Familieplanner 2024 

Deze familieplanner is onmisbaar voor elk gezin. We hebben tegenwoordig allemaal ons eigen ding te doen en we willen graag structuur en overzicht. Met deze A4 familieplanner 2024 zie je één oogopslag wat iedereen gaat doen.

Deze familieplanner heeft ruimte voor 5 gezinsleden! Deze familieplanner werkt als een notitieblok. Is de week voorbij dan scheur je deze af naar de volgende week. Heel praktisch. Deze planner kan je natuurlijk ook ophangen. De ideale planner voor het hele gezin. Met voorgedrukte data. Natuurlijk is ook deze planner zelf ontworpen door Eigenzinnig papier, waarin de banderol niet mag ontbreken. Prachtig toch? Aan de slag en plan samen de week!Geef een familieplanner cadeau!
Houdt jouw vriendin of je moeder ook van deze eigenzinnige basic naturel uitstraling? Geef haar dan een weekkalender cadeau.

Personaliseren
Eigen en uniek give-away voor collega’s of een relatiegeschenk? Geef een gepersonaliseerde familieplanner cadeau met eigen naam of logo. Geef je wensen aan ons door en wij gaan aan de slag. Wij werken samen met zeer ervaren drukkerij en staan garant voor het leveren van topproducten, dit geldt dus ook als je ze laat personaliseren. Vraag naar de mogelijkheden:  info@eigenzinnigpapier.nl.

Alle Eigenzinnige producten zijn speciaal voor jou ontworpen en matchen bij je werkplek, je interieur en zijn gemaakt van natural papier met een tikkeltje glamour. Geef jezelf of een ander een mooi geluksmoment.

Eigenzinnig papier – basic, naturel stationery met een tikkeltje glamour

  

 

 

 

 

 

 

 

    Volg ons op social voor meer inspiratie     

© 2021 - 2024 Eigenzinnig papier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel