Inspiratie

Met Eigenzinnig papier wordt elke werkdag zoveel leuker!
De nieuwe basic producten van Eigenzinnig papier bestaan uit bruin, grijs, zwart en natural natuurtinten. Alle artikelen passen goed bij elkaar. Mix & match maar raak. Je bestelt deze stijlvolle bureau-artikelen makkelijk online in deze webshop. Met de Eigenzinnig papier producten ziet je werkplek er direct een stuk stijlvoller uit! 

Start een mooi werkdag
Schitter! Haal koffie en open je laptop. Een journal - notebook is een handige planner, agenda en to-do list in één. Verplaats je gedachten op papier en creëer je eigen werkgeluk. Met als gevolg een opgeruimd hoofd. Door to-do’s en gedachten op te schrijven, maak je je hoofd leeg. Met de natural journal - notebook geef je gedachtes een plek en kan je je beter focussen op andere dingen. Heel mindful dus! Krijg je ook al zin om hiermee aan de slag te gaan?


    

In no time een fijne werkplek
Hoe richt jij je werkplek in. Begin met een opgeruimd bureau. Werk je thuis of op kantoor? Haal een mooie bos verse bloemen en zet die op je bureau. Niet alleen jij geniet, maar je collega's ook. Maak van je werkplek een thuis. Waarom niet? En daar hoort natuurlijk ook mooie basic stationery bij. Echt, een prettige werkplek geeft rust en is veel productiever. Wat mist er nog op je werkplek? Een notitieboekje of blokje? Een weekkalender? Shop hier.
 

    

Liefde voor papier 
Het is leuk om voor iemand een kleine attentie mee te nemen. Als tip geef een 'To do List' notitieblok mee of een notitieboekje met mooi vormgegeven ringband. Iedereen kan die goed gebruiken. Maar eerlijk is eerlijk, het is wat anders dan een reep chocolade.
Wat je geeft, krijg je terug!

Alle eigenzinnige producten zijn speciaal voor jou ontworpen en matchen bij je werkplek, je interieur en zijn gemaakt van natural papier met een tikkeltje glamour. Geef jezelf of een ander een mooi geluks moment.

Eigenzinnig papier – basic, naturel stationery met een tikkeltje glamour

   Volg ons op social voor meer inspiratie     

Sorteer op
© 2021 - 2024 Eigenzinnig papier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel