Basic stationery

Wat maakt de collectie van Eigenzinnig papier nou zo mooi? De look van Eigenzinnig papier is geschikt voor alledaags gebruik, maar zeker niet alledaags. Bewust is gekozen om voor alle artikelen dezelfde papiersoort en kleurencombinaties te kiezen. Tijdloos zodat je alles gemakkelijk kunt combineren maar zeker ook mooi bij elkaar passen. Een verzameling papier voor op je werkplek. Dat is de kracht van Eigenzinnig papier.

De trend in stationery zet zich door. Duurzaam willen we van ons af schrijven, structuur en ontstressen. Minder online en meer offline. Heerlijk zen in
ons journal creatieve ideeën opschrijven, dingen die we niet mogen vergeten of zomaar voor de heb.

Wil jij mooie tijdloze basic stationery op je werkplek hebben liggen? In onze stationery shop vind je de handige weekkalender, mooie notitieboekjes en journal - notebook met dots of kies je voor lijntjes? De hele lijn past heel mooi bij elkaar. Het zijn stylish verantwoorde items die het werken zo veel mooier maakt. 
 

Ons assortiment
Elk item uit ons assortiment is zorgvuldig en met liefde voor papier door ons ontworpen. We streven naar kwaliteit en functionaliteit. Ons assortiment bereiden we steeds verder uit, zodat er continue nieuwe items in ons assortiment te verkrijgen zijn.
 

Stationery? Wat is dat nu precies?
De letterlijke betekenis van stationery is ‘briefpapier’ of ‘kantoorbenodigdheden’. Inmiddels is stationery een verzamelnaam voor trendy kantoorartikelen. Denk onder andere aan kaarten, notitieboekjes, notitieblokjesweekkalender, familieplanner en journal - notebooks.

Alle Eigenzinnige producten zijn speciaal voor jou ontworpen en matchen bij je werkplek, je interieur en zijn gemaakt van natural papier met een tikkeltje glamour. Geef jezelf of een ander een mooi geluksmoment.

Eigenzinnig papier – basic, naturel stationery met een tikkeltje glamour


    Volg ons op social voor meer inspiratie     

Sorteer op
© 2021 - 2024 Eigenzinnig papier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel