Sorteer op

Welke eigenzinnige kaart kies jij?
Een kaart naar iemand sturen. Verras! En maak iemand blij met een basic kaart met unieke tekst. Welke kaart kies jij?

Een kaart om te laten weten dat je aan iemand denkt
Kies uit de ruime collectie basic kaarten met unieke tekst. Basic eigenzinnig van naturel papier in bruin, grijs, creme of zwart. Gedrukt op PaperWise natuurkarton. De kaarten hebben een mooie boodschap. Laat weten dat je aan iemand denkt. Aan wie denk jij?

Een eigenzinnige kaart voor een glimlach
Zoek een kaart die past bij de ontvanger. Denk aan deze bijvoorbeeld ‘Je bent fantastisch’ Een ding is zeker…deze kaart zorgt voor een glimlach. Hoe leuk is dat?

Een kaart met een persoonlijke boodschap
Wil je iemand feliciteren, bedanken, een hart onder de riem steken of succes wensen. Maak de kaart persoonlijk met een eigen boodschap.

Een kaart om je interieur te stylen
Waarom niet? De kaarten zijn ook mooi om gewoon neer te zetten, op te hangen of in te lijsten. Geniet!

Kaartje en cadeautje - geven is geluk
Wil je iemand echt verrassen, omdat er wat te vieren valt of zomaar omdat je aan hem of haar denkt? Zoek een leuke kaart uit en geef daar een mooi eigenzinnig notitieboekje bij. Wij maken van je bestelling altijd een cadeautje. Aan wie geef jij geluk?

Altijd een kaart in huis
Haal uniek papierwaar in huis. Zo grijp je nooit mis en kun je snel een kaart sturen naar iemand die het echt verdient. Tijdloos, basic en van natuurlijk papier. Kies voor deze kaartenset met daarin een mix van 4 kaarten.

Alle Eigenzinnige producten zijn speciaal voor jou ontworpen en matchen bij je werkplek, je interieur en zijn gemaakt van natural papier met een tikkeltje glamour. Geef jezelf of een ander een mooi geluksmoment.

Eigenzinnig papier – basic, naturel stationery met een tikkeltje glamour

 

 

 

 

 

 

 

    Volg ons op social voor meer inspiratie     

Waarom een kaart?
Een kaart met een inspirerende quote erop is als een klein cadeautje dat de ontvanger kan koesteren. Het voegt een extra laag van betekenis toe aan het gebaar van het sturen van een kaart en kan de boodschap versterken die je wilt overbrengen. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum, een speciale gelegenheid of gewoon zomaar, er zijn talloze momenten waarop het sturen van een kaart met een quote perfect is.

Bij een verjaardag is een kaart met een inspirerende quote een prachtige manier om de jarige te feliciteren en te inspireren voor het komende jaar.

Voor speciale gelegenheden zoals bruiloften of geboortes, kan een kaart met een quote een bron van inspiratie zijn voor de nieuwe fase in iemands leven. Het kan de ontvanger aanmoedigen om te genieten van de liefde, het ouderschap of de volgende stap in hun carrière.

Maar een kaart met een quote kan ook gewoon zomaar gestuurd worden, als een liefdevol gebaar om te laten weten dat je aan iemand denkt. Het kan een vriend aanmoedigen die door een moeilijke tijd gaat, een collega inspireren die een nieuwe uitdaging aangaat of een familielid troost bieden na het verlies van een geliefde.

Het sturen van een kaart met een quote is een tijdloze manier om emoties over te brengen. Het kan een glimlach op iemands gezicht toveren, tranen van ontroering veroorzaken en de ontvanger een gevoel van geliefd zijn geven. Het is een gebaar dat met liefde en zorg wordt uitgekozen en dat lang nadat de woorden zijn gelezen, een blijvende herinnering achterlaat.

Dus, ga je gang en kies een hilarische kaart met een quote voor die speciale gelegenheid. Lach, geniet en deel de vreugde met anderen. Want er is niets beter dan een goede lach!

© 2021 - 2023 Eigenzinnig papier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel