Sorteer op

Welke eigenzinnige kaart kies jij?
Een kaart naar iemand sturen. Verras! En maak iemand blij met een basic kaart met unieke tekst. Welke kaart kies jij?

Een kaart om te laten weten dat je aan iemand denkt
Kies uit de ruime collectie basic kaarten met unieke tekst. Basic eigenzinnig van naturel papier in bruin, grijs, creme of zwart. Gedrukt op PaperWise natuurkarton. De kaarten hebben een mooie boodschap. Laat weten dat je aan iemand denkt. Aan wie denk jij?

Een eigenzinnige kaart voor een glimlach
Zoek een kaart die past bij de ontvanger. Denk aan deze bijvoorbeeld ‘Je bent fantastisch’ Een ding is zeker…deze kaart zorgt voor een glimlach. Hoe leuk is dat?

Een kaart met een persoonlijke boodschap
Wil je iemand feliciteren, bedanken, een hart onder de riem steken of succes wensen. Maak de kaart persoonlijk met een eigen boodschap.

Een kaart om je interieur te stylen
Waarom niet? De kaarten zijn ook mooi om gewoon neer te zetten, op te hangen of in te lijsten. Geniet!

Kaartje en cadeautje - geven is geluk
Wil je iemand echt verrassen, omdat er wat te vieren valt of zomaar omdat je aan hem of haar denkt? Zoek een leuke kaart uit en geef daar een mooi eigenzinnig notitieboekje bij. Wij maken van je bestelling altijd een cadeautje. Aan wie geef jij geluk?

Altijd een kaart in huis
Haal uniek papierwaar in huis. Zo grijp je nooit mis en kun je snel een kaart sturen naar iemand die het echt verdient. Tijdloos, basic en van natuurlijk papier. Kies voor deze kaartenset met daarin een mix van 4 kaarten.

Alle Eigenzinnige producten zijn speciaal voor jou ontworpen en matchen bij je werkplek, je interieur en zijn gemaakt van natural papier met een tikkeltje glamour. Geef jezelf of een ander een mooi geluksmoment.

Eigenzinnig papier – basic, naturel stationery met een tikkeltje glamour

 

 

 

 

 

 

 

    Volg ons op social voor meer inspiratie     

 

© 2021 - 2023 Eigenzinnig papier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel