Duurzaam papier

Liefde voor papier 

Eco-vriendelijk
Groene kantoorproducten, zoals onze notitieboekjes, kalenders, kaarten, to do list, planners etc. zijn gemaakt van gerecycled papier. Er is steeds meer vraag naar papierproducten die zijn gecertificeerd door de Forest Stewardship Council (FSC). FSC-certificering zorgt ervoor dat papierproducten worden gemaakt van hout uit verantwoord beheerde bossen. Ecologische en sociale verantwoordelijkheid.

PaperWise
PaperWise is papier van A-kwaliteit, ongebleekt karton van 100% landbouwafval (bladeren en stengels). Bewust PaperWise is kiezen voor kwaliteit, milieu en maatschappelijk verantwoordelijkheid. PaperWise milieuvriendelijk papier voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wij helpen jou verduurzamen met duurzaam drukwerk en eco verantwoorde stationery. Samen maken we de wereld een stukje mooier.

Eigenschap PaperWise
PaperWise papier heeft een kleine vezel, wat er voor zorgt dat drukwerk op dit papier een mooie natuurlijke uitstraling krijgt. De vezels zijn licht voel- en zichtbaar. Dit kan per artikel wisselen.


‘De natuur kent geen afval, dat is onze inspiratie’
- PaperWise -


Biotop 
Biotop papier is chloorvrij gebleekt papier waardoor het een gebroken witte papierkleur heeft. Het papier heeft dan ook een elegante en milieuvriendelijke uitstraling. Biotop worden echter geen verse bomen gebruikt, maar houtresten uit zagerijen. Biotop is FSC gecertificeerd.

© 2021 - 2024 Eigenzinnig papier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel