Sorteer op

'Happy New Week' - weekkalender
Deze eigenzinnige 'Happy New Week' weekkalender 2023 geeft in één oogopslag een overzicht voor de hele week. En is een handige kwaliteits planner voor het hele gezin. Zo vergeet je nooit meer een afspraak. Met weeknummers, feestdagen en extra ruimte voor notities. Voorin de unieke weekkalender zit een jaaroverzicht. Want we weten allemaal dat je het hartstikke druk hebt. Het formaat is A4. Ook zo zin om te gaan plannen? 

LEES HET BLOG: Waarom een weekkalender?
Geef een weekkalender cadeau!
Houdt jouw vriendin of je moeder ook van deze eigenzinnige basic naturel uitstraling? Geef haar dan een weekkalender cadeau.

Personaliseren
Valt er echt wat te vieren, dan kun je de weekkalender zelfs laten personaliseren. Hoe leuk is dat? Geef je wensen door via: info@eigenzinnigpapier.nl. En jij hebt een tof eigen persoonlijk cadeau voor een verjaardag, een jubileum, een afscheid van een collega…noem maar op. Natuurlijk pakken wij je cadeau eigenzinnig in. 

Alle Eigenzinnige producten zijn speciaal voor jou ontworpen en matchen bij je werkplek, je interieur en zijn gemaakt van natural papier met een tikkeltje glamour. Geef jezelf of een ander een mooi geluksmoment.

Eigenzinnig papier – basic, naturel stationery met een tikkeltje glamour

  

 

 

 

 

 

 

 

    Volg ons op social voor meer inspiratie     

© 2021 - 2023 Eigenzinnig papier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel